1 Iunie la Dino Parc si Muzeul Ceasului de la Ploiesti

1 Iunie la Dino Parc si Muzeul Ceasului de la Ploiesti
Tarif de la 119 Lei

 

Intalnirea cu ghidul va avea loc la ora 7:00 in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 07:30 pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Rasnov.
Vom incepe vizita cu un loc unic in Romania, Muzeul Ceasului din orasul Ploiesti. Muzeul a fost infiintat in anul 1963 de catre profesorul ploiestean Nicolae Simache. Cladirea muzeului reprezinta un monument de arhitectura de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Pe langa valorosul mobilier de epoca, muzeul prezinta publicului o impresionanta expozitie a celor mai mai cunoscute tipuri de ceasuri: cadrane solare, clepsidre, nisiparnite, ceasuri de masa, de semineu, de perete, de buzunar si de calatorie. Muzeul Ceasului „Nicolae Simache” din Ploiesti se mandreste cu o colectie de peste 400 de piese. Avem ocazia sa admirati ceasurile de buzunar ale domnitorului Alexandru Ioan Cuza, regilor Carol I si Mihai I, tarului Alexandru al II-lea, Marelui Duce Nicolae, istoricului Nicolae Iorga, generalului Alexandru Averescu sau poetului Vasile Alecsandri. Continuam cu Dino Parc de la Rasnov. Aceasta este o atractie pentru copiii si parintii care prefera activitatile in natura, la aer curat, dar si sa imbine timpul liber cu actiunile educationale. Copiii nu se vor plictisi la Dino Parc – acest lucru este cert. Iar dumneavoastra veti fi bucurosi ca le puteti indeplini dorintele. Pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

Date de plecare 2023 TARIF SAFE PRICE HELLO SALES 30.04.2023 FIRST MINUTE 28.02.2023
01.06 149 Lei 129 Lei 119 Lei

Grup minim 40 pers.
ATENTIE:

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;
* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

PRETUL INCLUDE : NU SUNT INCLUSE IN PRET :
✓ Transport cu autocar clasificat;
✓ Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
✓ Insotitor de grup din partea agentiei
✓ Asigurare medicala/ storno;
✓ Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali/ tarife informative; Muzeul Ceasului (aprox. 15 Lei/ pers); Dino Parc (aprox. 30 Lei/ pers).
✓ Masa de pranz;
✓ Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;
✓ Bacsis/tips - echipaj (5 lei/zi/turist), inclusiv copiii peste 6 ani;
✓ Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.

 

Conditii de plata/anulare - Excursii de 1 zi, sezon 2023
» Avans 40% la inscriere, diferenta cu 30 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare (safe price).
» Plata 100% la inscriere in cazul first minute; penalizare 100% in caz de anulare.