Bucegi

Hotel Bucegi

HOTEL BUCEGI SINAIA este situat in centrul orasului Sinaia.

Hotelul Bucegi este locul in care totul e dus la cel mai inalt nivel al rafinamentului. Alege sa fii nobil pentru o saptamana, pentru un week-end sau macar pentru o seara.

Descriere camere:
- 10 camere duble (6 twin + 4 matrimoniale)
- 7 apartamente clasice - cu living, dormitor si baie proprie (5 dintre ele au şi bucătărie)
- 4 apartamente executive din care: 1 apartament cu living, bucătărie, baie proprie şi 2 dormitoare matrimoniale; 3 apartamente cu living, bucătărie, baie proprie şi 2 dormitoare (1 matrimonial şi 1 single).

Descriere facilitati:
Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless, minibar, telefon. Parcare proprie - serviciu gratuit pentru clienti, in limita locurilor disponibile.

Locatie:
Pe timp de iarna, paradisul sporturilor zapezii este statiunea Sinaia. Se pot practica, pe partiile amenajate, schi fond, schi alpin, schi randonee, schi extrem si snowboard.
Pentru cei care nu au incercat pana acum si vor sa experimenteze din placerile schiului scolile de schi locale va vor asigura pregatirea necesara.

Atractii turistice:
Dintre monumentele istorice puteti vizita: Castelul Peles, construit intre 1875 - 1883 in stil german renascentist, cu elemente gotice; Manastirea Sinaia, intemeiata intre 1690 - 1695 de Spatarul Mihail Cantacuzino; Casa Memoriala George Enescu etc.

Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Bucegi, categoria 3*, in sistem a la carte.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinte cu o capacitate maxima de 30 de persoane (in aranjament teatru) - echipata complet. Sala are iluminat natural, acces internet wireless si va asigura instrumentele necesare pentru intalniri si prezentari.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.

 

Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

 

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

 

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Facilitati

Restaurant

TV in room

Bathroom

Shower

Free wireless internet

Cable/Satellite TV

Free parking

24-Hour Front Desk

Minibar

Free cable internet

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro