Complex Steaua de Mare - Meduza/Delfinul

Complex STEAUA DE MARE

 Este situat chiar pe malul marii, in statiunea Eforie Nord.
Avand o frumoasa panorama spre mare, camerele hotelurilor Delfinul si Meduza ofera privelistea plajelor mult marite si proaspat amenajate cu nisip fin, dar si a porturilor Constanta si Belona. Cu o capacitate de 218 camere + 13 apartamente, fiecare, puteti savura aici vacante de vis!

Dotari si servicii:

HOTEL DELFINUL 3* / MEDUZA 3*
Fiecare hotel detine: 2 lifturi, sala conferinte (150 locuri) dotata cu camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax, restaurant capacitate de 400 locuri (350 interior + 50 terasa), bar-de-zi cu capacitatea de 20 locuri, bar-de-zi etaj 14 terasa, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, piscina descoperita. 
Alte servicii gratuite: parcare, internet, comunicare corespondenta, trezire la ora solicitata, comunicari mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, rezervari CFR , rezervari taxi.
Locuri de joaca pentru copii:
Pentru familiile cu copii, am creat 3 spatii de joaca distincte, pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a petrece timpul intr-un mod creativ si distractiv, in timp ce dumneavoastra va relaxati la piscina sau savurati o cafea la Bistro Aqvatonic.
Fie ca alegeti gradinita Casuta cu Povesti – locul de joaca interior dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani (verificati programul zilnic cu reprezentatii afisat la receptia hotelului) ,locul de joaca exterior cu tobogane, trambulina, leagane si casute sau cel interior de la parterul Hotelului Meduza, sunteti sigur ca cei mici se vor delecta pe cinste, in spatii modern amenajate, sigure si curate.
Meduza Kids World
Situat chiar la parterul hotelului Meduza, acest loc de joaca interior dispune de un supraveghetor si este in imediata apropiere a locului de joaca exterior cu tobogane, leagane si multe alte atractii pentru cei mici. 
Tot ceea ce au nevoie copiii pentru a se distra in timp ce dumneavoastra va relaxati si va bucurati de momente unice!
Panorama Bar Delfinul
Situat la etajul 14, in cadrul hotelului Delfinul, Panorama Bar intregeste experienta de relaxare si rasfat pe care o oferim oaspetilor nostri, oferind posibilitatea experimentarii unei atmosfere spectaculoase, asemanatoare cu cea oferita de o vacanta intr-una din marile destinatii de vara europene.

Servicii masa:

PACHETUL ALL INCLUSIVE contine:
Cazare+ mic dejun+ pranz+ cina. 
Toate mesele se vor servi in sistem bufet suedez in restaurantul si terasa Delfinul si Meduza, fiecare cu o capacitate de 450 de locuri. 
Bauturile alcoolice/ non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice includ vin alb/ rosu, bere (draft), racoritoare/ sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata, apa minerala. Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurant. 
Micul dejun se serveste intre orele 7:30-9:30, pranzul va fi servit intre orele 12:30-15:00, cina se serveste intre orele 19:00-21:00, snack-uri intre orele 17:00-18:00. Acestea se vor servi la piscina in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza si produse de patiserie. Bauturile la piscina se servesc intre orele 09:00-19:00 (apa, cafea, racoritoare, bere).
Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii. 
In lunile mai, 1-11 iunie si dupa 12 septembrie accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului si masa va fi meniu fix.
Entertainment: acces internet in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Panorama Bar, braserie, piscina), biciclete de inchiriat oferite gratuit pentru turistii complexului, sah, table, rummy, carti, billiard, acces gratuit la toate cele 3 locurile de joaca exterioare pentru copii, “Casuta cu povesti” gradinita cu supraveghetor (numai in pachetul all inclusive), “Magic Planet”, locul de joaca cu spectacole pentru copii oferite de doua-trei ori pe saptamana, jocuri interactive, dance party, karaoke, desene animate, play station si multe alte surprise (numai in pachetul all inclusive).
Turistii care au optat pentru serviciile all Inclusive au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.

Dotari camere:

Camerele sunt dotate cu TV, minibar, climatizare centralizata, bai cu cabina de dus, baile din apartamente cu cada. Camerele nu au balcoane. O parte din camere au vedere frontala la mare.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial si baie cu cada si au aceleasi dotari ca si camerele duble.
Repartitia camerelor in hotel Delfinul sau hotel Meduza se face la receptie, in momentul cazarii.

Facilitati:

 ALL INCLUSIVE , Piscina , Internet , Sala de conferinte , Loc de joaca , Parcare , Restaurant , Aer Conditionat , Minibar,  Plaja privata , Sezlonguri Gratuite

Facilitati copii:

ALL INCLUSIVE
In camera cu doi adulti: 
- 1 sau 2 copii 0-2.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar;
- 1 copil 3-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar;
- 2 copii - primul copil 0-2.99 ani si al doilea copil 3-6.99 ani, ambii copii beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar;
- 2 copii 3-6.99 ani, primul beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar, iar al doilea copil achita suplimentul de masa 85 lei/ zi, fara pat suplimentar;
- 1 sau 2 copii 7-11.99 ani, fiecare copil achita suplimentul de masa in valoare de 110 lei/ zi, fara pat suplimentar;
- 1 sau 2 copii 12-17.99 ani, fiecare copil achita supliment de masa in valoare de 180 lei/ zi, fara pat suplimentar;
- 2 copii - primul copil 3-6.99 ani si al doilea copil 7-11.99 ani, primul beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar, iar al doilea copil achita suplimentul de masa in valoare de 110 lei/ zi;
- 2 copii - primul copil 3-6.99 ani si al doilea copil 12-17.99 ani, primul beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita suplimentul de masa in valoare de 180 lei/ zi;
- 2 copii - primul copil 7-11.99 ani si al doilea copil 12-17.99 ani, primul copil achita suplimentul de masa in valoare de 110 lei/ zi, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita suplimentul de masa in valoare de 180 lei/ zi, fara pat suplimentar.
Patul suplimentar este optional si costa 60 lei/ zi.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro