Regal

Hotel Regal 

Hotelul, prin design-ul de bun gust si originalitatea mobilierului, ofera turistilor sai un confort superior si o atmosfera regala. Fiind pozitionat in centrul statiunii Sinaia, chiar in Parcul Dimitrie Ghica, asigura acces facil catre statiune.

Hotelul, prin design-ul de bun gust si originalitatea moblierului, ofera turistilor sai un confort superior si o atmosfera aparte. Camerele luminoase, moderne si generoase ca suprafata dispun de toate facilitatile unui sejur linistit: TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuite, uscator de par in baie, conexiune wi-fi, sistem incalzire, unele camere au si o zona de relaxare.
Oaspetii de la Regal 1880 se pot bucura de acces gratuit la internet WiFi, recepţie cu program nonstop, o gradina, salon de mic dejun, parcare gratuita la o proprietate in apropiere.

Descriere camere:
Hotel Regal 1880 dispune de 6 garsoniere, 6 camere duble deluxe, 6 camere duble standard si 1 camera single.
Dotari spatii de cazare: TV/cablu, conexiune internet, frigider, sistem incalzire, baie proprie (cu dus sau cada), uscator de par in baie. Camerele NU dispun de balcon, iar majoritatea dispun de vedere spre parc.
Garsoniera este compusa dintr-un dormitor si o zona partial separata (de relaxare, studiu sau divertisment) dotata cu o canapea extensibila, baie proprie, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite.
Camerele duble deluxe sunt generoase ca suprafata si dispun de mobilier nou, TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie cu cada, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite, vedere spre parc.
Camerele duble standard la mansarda sunt mobilate modern si au in dotare TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie, uscator de par in baie.
Camera single la mansarda dispune de pat matrimonial, TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite.

Descriere facilitati:
Hotel Regal 1880 dispune de 6 apartamente, 6 camere duble deluxe, 6 camere duble standard si 1 camera single, acces gratuit la internet WiFi, recepţie cu program nonstop, o gradina, salon de mic dejun.

Locatie:
Hotelul este pozitionat in centrul statiunii Sinaia, chiar in Parcul Dimitrie Ghica, la aproximativ 350 metri de gara si 800 metri de Manastirea Sinaia.

Indicatii auto:
Bucuresti - 140 km; Brasov - 47 Km; Cluj - 316 Km; Timisoara - 454 Km.

Atractii turistice:
Castelul Foisor, Partiile de ski, Castelul Peles, Castelul Pelisor, Cazinoul Sinaia, Cota 2000, Cota 1400, Manastirea Sinaia, Casa memoriala George Enescu, Muzeul Trenuletelor, Muzeul Rezervatiei Bucegi, Poiana Stanii Regale, Gara Regala.

Servicii masa:
Salon de mic dejun - sistem bufet suedez.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.

 

Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

 

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

 

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Facilitati

Non-smoking rooms

TV in room

Bathroom

Shower

Hairdryer

Direct connection telephone line

Free wireless internet

Heating

Soundproof rooms

Fridge

Cable/Satellite TV

Reception desk

24-Hour Front Desk

Garden

Safety deposit box at reception

Credit card accepted

Luggage storage

Breakfast area

Smoking area

Newspaper

Library

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro