REVELION 2023 BUCOVINA - DURAU

PERIOADA: 30.12.2022 – 02.01.2023 (VINERI - LUNI)

PRET: 1950 LEI / PERS     DURATA: 4 ZILE / 3 NOPTI


Program: Ziua 1 (30.12.2022): Plecare ora 06:30 (Piata Unirii, Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Bucuresti – Focsani – Suceava. Vom vizita:

Cetatea Neamtului, ridicata in timpul domniei lui Petru Musat, ale carei taine le vom descoperi impreuna. Pozitia strategica de care a beneficiat in evenimentele marcante pe care le-a cunoscut aceasta parte a tarii demonstreaza faptul ca Cetatea Neamtului a fost una dintre cele mai bine intarite cetati de care a dispus statul medieval moldovenesc. Cazare + cina la Hotel Continental Suceava.

Ziua 2 (31.12.2022): Mic dejun. In ultima zi a anului ne plimbam cu mocanita Hutulca pe plaiuri bucovinene, de-a lungul raului Moldovita. Mocanita a fost pusa functiune in anul 1888 si initial era folosita pentru a transporta lemnul din padure catre oras. Dupa un traseu de 12 km vom ajunge intr-un loc de popas, ideal pentru a admira peisajul si a ne infrupta din produsele pregatite cu drag si iscusinta de localnici (contra cost).

Manastirea Moldovita a fost ctitorita de Pestru Rares, fiul lui Stefan cel Mare, si poarta hramul Buna Vestire. Pe peretii exteriori ai manastirii pot fi admirate scene cu caracter istoric, religios sau cultural, iar culorile, care au devenit faimoase in intreaga lume, sunt bine conservate de mai bine de 500 de ani, chiar se spune ca dintre toate bisericile bucovinene picturile exterioare de aici s-au pastrat cel mai bine. Cazare + cina Revelion cu muzica live, uratori, la Hotel Continental Suceava.

CINA FESTIVA REVELION 2023! La multi ani 2023!


Ziua 3 (01.01.2023): Brunch bufet (mic dejun prelungit cu preparate de mic dejun, dar si de pranz). Dupa ce luam masa, vizitam Manastirea Putna - Ierusalimul neamului romanesc, prima si cea mai importata ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant. Cazare + cina festiva, petrecere cu DJ la Hotel Continental Suceava.


Ziua 4 (02.01.2023): Mic dejun. Vizita in Durau, statiune turistica ce se afla la poalele Masivului Ceahlau. Timp liber la dispozitie pentru activitati individuale. Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de trafic.

Pretul include: Transport cu autocar clasificat, 3 nopti cazare la Hotel 3* Continental Suceava + mic dejun + cina + cina de Revelion cu muzica live pe 31.12.2022 + cina festiva (DJ) pe 01.01.2023 + ghid de turism atestat.


Pretul nu include: cheltuieli personale, intrarile la obiectivele turistice, plimbarea cu Mocanita Hutulca: 45 lei/pers, taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.
Avans 50% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

Diferenta pana la data de 29.11.2022

Modalitati de plata: cash in agentia de turism, prin transfer bancar sau la casieriile bancare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 600 lei/pers.

Tarife copii:

➢ Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita loc in autocar 780 lei.

➢ Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 1.365 lei, beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.

➢ Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.
Acte necesare: carte de identitate

Grup minim: 25 persoane 

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie.
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii.
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului; in caz exceptional, obiectivele din program se pot inlocui cu altele doar din motive care nu tin de agentie sau turisti (conditii meteo, restrictii de acces, cauze naturale, decizii care tin de autoritati);
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site); turistul isi asuma ca este apt pentru calatorie si nu necesita asistenta specializata (cazuri medicale/ dizabilitati);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat. 

Conditii pentru anulari, penalizari:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.